Acneea rozacee s-a redus aproape de tot de când folosesc Beauty Help

Oana, bloggerița de la Unghiutze Colorate, folosește Beauty Help de 3 săptămâni și s-a convins că pentru problemele tenului trebuie acționat din interior. Oana suferă de acnee rozacee, iar rezultatele la 3 săptămâni de administrare a shake-ului Beauty Help sunt WOW: pielea arată din ce în ce mai curată, acneea s-a redus considerabil.

Am fost puțin sceptică la început, dar doar pentru că nu mai folosisem așa ceva și nu-mi puteam imagina că există un singur produs cu atâtea beneficii. După ce am citit mai multe testimoniale pe site despre efectele benefice asupra acneei, am fost convinsă că trebuie să-l încerc“, povestește Oana. Cum unghiuțele sunt și ele prețioase, Oana a decis să urmărească efectul Beauty Help și asupra acestora.

În fiecare zi preț de trei săptămâni mi-am băut cuminte shake-ul de frumusețe. Efectele într-adevăr nu s-au lăsat așteptate, pe zi ce trecea pielea mea arăta din ce în ce mai bine, acneea mea rozacee s-a redus aproape de tot, unghiile nu mai sunt casante, au devenit elastice și rezistente. Mărturie stau fotografiile pe care le-am făcut pe parcursul acestor trei săptămâni cu evoluția mea. Sunt foarte încântată că am avut ocazia să testez acest produs, și pentru frumusețea și starea voastrp de bine vi-l recomand cu drag“, povestește Oana, care a decis să continue cura de Beauty Help până la 3 luni.

DisclaimerRezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.