Pielea de pe tot corpul a devenit mai fină, iar petele de soare s-au estompat

Cristina Doncea, 48 ani: Nu am mai folosit produse cu colagen până acum. Singurele suplimente pe care le-am mai folosit au fost niște produse cu spirulină, cătină, iar din când în când fac câte o cură de detoxifiere cu argilă. Am fost foarte încântată când am descoperit produsul Beauty Help. Am fost deosebit de mulțumită de el încă din primele zile, motiv pentru care l-am și folosit timp de 4 luni. L-am luat seara, dizolvat în apă. Forma de administrare (pulbere) este practică și extrem de ușor de folosit, ușor de «transportat» chiar și vacanță. Gustul produsului (cel cu aromă de căpșuni) este fresh, acrișor, chiar și culoarea este atrăgătoare. În schimb, pulberea cu aroma de ciocolată mi s-a părut cam înecăcioasă, greu de ingerat.

Chiar după prima lună de administrare, am constatat că mi-au dispărut durerile articulare, pielea de pe tot corpul mi-a devenit mai fină. Tenul a devenit mai elastic și mai ferm, iar după cea de-a doua lună, unghiile nu mi s-au mai exfoliat și chiar s-au întărit. Nu mi-a mai căzut părul, chiar pot să spun că mi s-a îndesit, tenul a devenit mai neted și mai luminos. În același timp am constatat reducerea, estomparea (în proporție de 30%, zic eu) unei pete solare (situată pe picior) de veche dată. Am observat și o îmbunătățire a digestiei, prin dispariția senzației de balonare după masă. Sunt foarte mulțumită de produs, consider că îmbină excelent utilul cu plăcutul!

DisclaimerRezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.